C.V. De Vrogge Reuiers

Prinsenbal 20 November

UPDATE (15-11-2021):

Helaas hebben wij n.a.v. de nieuwe maatregelen moeten besluiten het Prinsenbal (dat was gepland voor a.s. zaterdag 20 November) uit te stellen tot nader orde. De al gekochte kaarten via de voorverkoop behouden hun waarde.
We houden jullie op de hoogte!

 

oorspronkelijk bericht:

________________________________________________________________________________________

Het is zeker weer tijd voor een Feestje! Op 20 November vind het Prinsenbal weer plaats in de Grote Slok met medewerking van BB’s Partyshow!!

We starten vanwege de eindtijd van 24.00 uur om 20.00 en om 20.30 zal de loting van de jeugdprins en jeugdprinses en adjudant plaatsvinden. Vervolgens zal iets na negen uur het nieuwe prinsenpaar bekend gemaakt worden en zullen de nieuwe raadsleden ge├»nstalleerd worden! Daarna zullen we het feest voortzetten met de bekende DJ’s BB’s Partyshow! Als je na de vele polonaises en drankjes ook de inwendige mens nog wilt versterken met wat eten dan is Westrik Snack ook aanwezig!

Het prinsenbal is gratis toegankelijk voor leden (LID WORDEN? klik dan HIER) en er zijn ook voorverkoop kaarten te bestellen via deze website (klik dan HIER)

We zien jullie graag in de Grote Slok aan de Avervoordseweg 2 in de Vecht (De Groot) op zaterdagavond 20 November!